Saturday, January 30, 2010

Natiunea lupilor-Cap.XIII-Somnul ratiunii naste monstrii



In Uzbekistan trupele rusesti ale generalului Iurilenko ocupara bazele americane americane prin surprindere si le capurara fara lupta, odata cu cererea din senin a guvernului uzbek catre SUA de retragere imediata, dupa care s-au masat la granita cu Afganistanul.
Dupa 3 zile de lupta legiunile pierdusera 6.000 de oameni si erau in pragul dezastrului.Legionarul lupta ca simplu soldat iar ordinele de atac sinucigas nu puteau fi justificate decit de ura seculara impotriva a tot ce insemna nedreptate contrare strategiilor militare ale legiunilor care spuneau ca in situatie de 1 la 10 te retragi.Sau poate era urletul stravechi al Lupului Alb “Libertate sau moarte”.
Ce se intampla la Kandahar depasea capacitatea de intelegere a lui Putin care daduse ultimatum SUA de incetare a ostilitatilor si retragere imediata.
A patra zi gherilele afgane atacara salbatic iar trupele rusesti intervenira in forta si pusera capat ostilitatilor.
La Casa Alba era deruta totala.Obama intrase in pamant iar cei 5 agenti ai Serviciilor Secrete care ii asigurau paza au fost gasiti cu beregatile taiate.
La Kandahar Legionarul, abia tinindu-se pe picioare isi lua adio de la Mahmoud, comandantul gherilelor afgane:
-Sa ai grija de poporul tau, daca nu… o sa vin dupa tine! Dupa care se urca in aeronava ce ducea corpul lui Sapte Cutite pentru a fi trimis cum se cuvine in imparatia lui Zamolxe.

No comments: