Tuesday, January 12, 2010

Natiunea lupilor-Cap.XI-Cinstea hotilor



Sapte Cutite era furios.Furios pe prostia din capul lui cand le promisese ajutor Talibanilor.Acum trebuia sa-si tina cuvantul.Avea aprobare pentru 2.000 de oameni si armament “care nu exista si nu vor fi recunoscute vreodata”.
Legionarul ajunse pe aeroportul din Caracal unde legiunea fantoma tocmai se imbarca cu destinatia Afganistan.Surprins il observa pe Raspopitul, Indianul si inca o multime de legionari alaturi de care trecuse prin multe.
-Dumnezeule! Zise pentru sine.Elita legiunilor va pieri in desert!
Ii stranse mana lui Sapte Cutite, care fara sa zica nimic se uita pentru ultima data la cerul Romaniei dupa care urca in aeronava.
Timp de cateva luni Sapte Cutite si nebunii lui obtinura cateva victorii sporadice si provocara o multime de pierderi in randul americanilor, dupa care “Pacifistul” Obama suplimenta cu 60.000 numarul soldatilor americani care decimara legiunea lui Sapte Cutite si produsera un genocid in randul gherilei si civililor afgani.
La Sarmisegetuza unde Legionarul supraveghea lucrarile de reconstructie Gardianul ii aduse un videotelefon cu o imagine in care abia se deslusea Sapte Cutite cu fata plina de sange.
-Maria Ta! Cred ca e vremea sa trimiti legiunile.
-Ai intrat de capul tau in buclucul asta si acum imi ceri sa arunc natiunea intr-un razboi in care n-avem nici o sansa! Zise primul ministru dupa care legatura se intrerupse.
Vestea ca Sapte Cutite cu ultimii 200 de “legionari care nu exista” erau inconjurati de 40.000 de americani hotarati sa-I casapeasca se raspandi ca fulgerul iar intre sediile legiunilor se inrosira retelele securizate de comunicatii.
In sala mare plina de monitoare si echipament de comunicatii unde Legionarul convocase Guvernul si Parlamentul era o incordare ce prevestea furtuna.
Vocea legionarului responsbil cu comunicatiile anunta sec:
_ Legiunea 16 “Basarabia” a intrat in alerta de razboi.Doua escadrile in aer pe vector Kandahar.Legiunea 14 “Apuseni” 3 aeronave pe directie Kandahar.Bateriile de rachete balistice au lansat 2 rachete.Tinta: sateliti de spionaj americani.
-Fa legatura cu sediile legiunilor! Urla Legionarul.
-Comunicatiile intrerupte.
Primului ministru nu ii venea sa creada! Legiunile intre care exista o concurenta apriga pentru acces la resurse, putere si influenta cu majoritatea comandatilor care ii contestau autoritatea bazandu-se pe autonomia provinciilor actionau exact ca in sarada lui Scorilo.In fata pericolului din afara se uneau.Asta era bine de tinut minte!
Dupa un moment de tacere, pe un ton de gheata ordona:
-Deschide toate canalele de comunicatie si fa-mi legatura cu Obama!
-Rezolvat..Aveti lagatura cu presedintele SUA.
Fara nici un fel de introducere Legionarul se uita aprig in ochii presedintelui:
-Cred ca ar fi bines sa va retrageti trupele si sa-mi lasati oamenii liberi.
-Din pacate, nu pot sa va indeplinesc rugamintea.Oamenii dvs. ne-au produs o gramada de neplaceri.Nu avem ce discuta.Sunt condamnati.La revedere!
-Kunta Kinte! Tuna primul ministru; Felicitari! Pe capul tau tocmai a fost pus un premiu de 100 milioane de lei aur.Era o suma imensa.Romania isi convertise moneda nationala in aur pentru a scapa de jaful la care erau supusi prin intermediul banilor de finantele mondiale.Un leu insemna un gram de aur.
Dupa care ii ordona lui Miclovan:
-Il vreau viu! La judecata noastra! O sa fie un exemplu pentru cei care si-au uitat strabunii si prigonesc popoare!

Tramadol No Prior Prescription | Buy Tramadol

No comments: