Wednesday, July 14, 2010

Cap.VI. Unde dai si unde crapa!

basescu era plin de spume.Mauru, cel care o facea pe garda de corp a lui Cotelica si prin mana caruia treceau rapoartele serviciilor, il inghesuise pe frate-su cu cutiile postale din Rotterdam prin care spalase peste 2 miliarde de euro si ii confiscase 1 miliard amenintindu-l cu munca silnica.Planul lui daduse gres.Se facuse de ras degeaba povestind sugubat la Diaconescu ca mai colaborase si el cu securitatea, cum facuse toata lumea si uite cutare si cutare au ajuns mai bine ca el, a mai manipulat si el pe ici pe colo si mai profitase un pic de pozitie, ca de, asa facusera si ailalti dinaintea lui si nu era el mai prost.Ratingul emisiunii fusese la jumatate din cel obisnuit si asa in suferinta al lui diaconescu.Nu mai interesa pe nimeni ce trancanea el! Ce dracu se intampla cu fraierii?Se plictisisera de circ?Facuse cele mai bune glume din viata lui!
“Bine ma credeam ca acum lucram cinstit si facem treaba pentru tara si voi umblati sa il jecmaniti pe frate-miu! Te pomenesti ca vreti sa ma si condamnati! se adresa lui Cotelica si Maurului in biroul de la Cotroceni.Pentru prima data prim ministrul se uita direct in ochii lui si spuse raspicat:
- Nu vrem nimic de la dumneata.Ai fost condamnat demult.
“Cine m-a condamnat?” intreba basescu uimit.
- Istoria, veni raspunsul sec, dupa care Cotelica isi lua palaria si iesi pe usa.Mauru se uita cu mila la presedinte si il intreba:
- Va mai aduceti aminte de mine?
“Habar n-am.Nu esti ala care canta cu muzicuta la televizor?” incerca basescu o zeflemea.
- Esti un gunoi.Turnatorule! Dupa care ii arunca o foaie de hartie pe masa si o lua pe urma lui Cotelica.
basescu mut, lua foaia de hartie si o studie in liniste.Semnatura piratului, mare si lizibila se gasea sub scrisul lui marunt prin care informa ca marinarul, poreclit Mauru, vorbea fara perdea si facea glume deocheate, cu mare succes in randul marinarilor, la adresa oranduirii socialiste si a tovarasului. Instantaneu isi aduse aminte de flacaul vesel si muncitor, plin de viata care il luase in suturi dupa ce se imbatase si facea misto de fraierii pe care avea boala si pe care ii daduse pe mana Securitatii. Fusese condamnat la 3 ani de puscarie.

O liniste profunda il cuprinse si de afara se auzi un cantec de cucuvea.”Cucuveaua lui Iliescu” ii trecu prin cap.Deschise sertarul din care scoase o cutie, apuca revolverul, baga incarcatorul in el, il arma, il puse pe birou si studiindu-l se gandi: “Epoca tovarasilor s-a incheiat!Tampitul ala are dreptate.Suntem istorie!” dupa care apuca hotarat arma si o puse la tampla.

1 comment:

Antiignorantu said...

PARLAMENTARII CARE NU-SI DA DEMISIA ACUM IN LUNA 07 2010 ISI VOR DISTRUGE VIITORUL SI COPIILOR LOR* CASELE CELOR DIN PARLAMENT INDIFERENT DE SUFLETUL LOR SUNT INCONJURATE DE ENERGII NEGATIVE - STIU CE SPUN - ESTE BINE SA VA DATI DEMISIA URGENT DIN PARLAMENT SA NU FIE MAI RAU - NU ESTE DE GLUMA ! - LEGILE FEMOSAN NU POT FI MANIPULATE DE CATRE PARLAMENT PTR. CINE INTELEGE !* CINEVA SE BUCURA CU UN MARE SADISM CAND VEDE CE GENOCID PRODUC LEGILE DIN PARLAMENT !!! este vorba de UN POPOR nu de un sac cu cartofi !