Friday, July 16, 2010

Isarescu:"vreo 3 - 4 milioane euro"


Mugur Isărescu a arătat că pe semestrul unu 2010, câştigurile BNR din plasamentele făcute din rezerva internaţională sunt foarte scăzute.
"Suma este de vreo 3 - 4 milioane euro. Este o contribuţie mai mică decât cea mai mică sumă vărsată la bugetul statului în cea mai proastă lună înregistrată de BNR vreodată", a subliniat guvernatorul.
Acesta a spus că este nevoie de mai mult noroc când ieşi pe pieţe, şi a dat asigurări că Banca Centrală a vândut la timp expunerile sale pe Grecia, Spania, alte ţări afectate puternic de criză.
"Când simţim că ceva se înrăutăţeşte, ne retragem. Avem un nas lung ....", a spus Isărescu.

Guvernatorul a reamintit că, în 2010, Banca Naţională a contribuit la bugetul de stat cu 300 de milioane de euro, adică 80 la sută din profitul înregistrat prin fructificarea rezervei internaţionale.

*Iresponsabilitate*

Sunteti iresponsabili.Va jucati cu 30 mld. si spuneti ca ati obtinut 3 mil./6 luni.Pai daca ii puneati la CEC obtineati 1 mld.Rezerva trebuie plasata in Romania nu aiurea.Si nu trebuie sa fie 30 mld.Nivelul ei optim e de 5 mld.Din cauza voastra a ajuns datoria 80 mld.Pentru prostia si jaful vostru cine raspunde aveti asigurare de raspundere ?
Are dreptate americanul ala de care zicea omu cu laptopu: legea gravitatiei nu poate fi declarata neconstitutionala de CC dar trebuie sa punem economiei care se afla in cadere libera o parasuta care sa ne apere in primul rand de prostia bnr, de a politicienilor, al doilea si hotie, al treilea, si nu de impact.

• Motivul sustinerii

D-aia te sustine pe matale toata finanta mondiala de nu poate sa te dea nimeni jos de 20 de ani: ca faci pomeni internationale, pe spinarea noastra si prostia lui basescu, care habar n-are de economie si e specialist, cel mult, in smecherie.Daca taceai, filozof ramaneai.Daca mai vorbesti mult o sa ramai in istorie ca ala care a nenorocit Romania inaintea lui boc.Asta cel putin e *** si hot.mama ta mai esti si filozof.O sa te pun cap de lista pe www.listarusinii.ro inaintea lui basescu.

• Smecheri

Esti mai smecher ca basescu, Bravo!L-ai dus de nas pe fraier.Ai platit 300 mil taxe la un capital de 30 mld.Taticulee... pai toata economia romaneasca a fost vanduta pe nici 15 mld. si a platit taxe in 2010 de peste 20 mld. Cred ca fiscalizarea si combaterea evaziunii in economie ar trebui sa inceapa cu dvs. nu cu pensionarii.

• Sesizarea procuraturii

Daca nici dupa ce va dati singuri in gat nu se sezizeaza procuratura inseamna ca dreptatea a disparut de tot din Tara Romaneasca.Aia cu politica fura cam 60% la suta din buget in medie pornind de la aia "cinstiti" 10% si terminand cu lacomii care ajung si la 90%, dar voi cu 99% ati spart toate lacatele.Daca pana diseara nu sunteti la beci inseamna ca basescu se pricepe la economie mai putin ca o gaina beata.Cineva a bagat niste bani in buzunar dn plasamentele astea si banii astia trebuie sa se intoarca acolo unde le e locul: la pensionari ca ei au construit tara asta de care va bateti voi joc, o tradati si o jefuiti.

• Aveti un nas lung...

Fugiti si bagati-l in fundul lui basescu ca poate se gadila de gluma buna si nu mai observa ca pe teritoriul lui combina niste smecheri de 100 de ori peste el.

1 comment:

Antiignorantu said...

SA URMARITI LA STIRI SAPTAMANAL CE SE VA INTAMPLA SI CU FAMILIILE CLANURILOR DIN PARLAMENT !!!* CLANURILE DIN PARLAMENT AU INCEPUT SA SABOTEZE MAI DUR ROMANIA !!! http://www.realitatea.net/control-cu-rangi-in-spitalul-judetean-de-urgenta-constanta-video_723891.html astea sunt COZILE CLANURILOR din PARLAMENT !!!