Friday, April 2, 2010

Natiunea Porno



Udrea petrece sărbătorile de Paşte la Sinaia
http://www.mediafax.ro/social/presedintele-basescu-se-afla-la-sinaia-5801660/
EBa ar vrea sa se mute in Paris cu Syda
Iubitul Elenei Băsescu, numit secretar economic la Ambasada din Paris


Presedintele nostru e mai tare decat Haiducii lui Sapte Cai.Fura la drumu mare, o pune in vazul natiunii cu Nuti Spaima Puti, ii face pe alde Solomon si Voicu la buzunare... si asta e doar ceea ce se vede! Si cum aschia nu sare departe de trunchi a dat-o si fi-sa pe curvasareala in vazul Europei.Lui Badea si Ciutacu cred ca le-ar creste par pe limba daca ar spune ce le trece prin cap.
Pai Ceausescu in comparatie cu astia era moralitatea intruchipata: cel putin nu se pisa pe natiune.
Iti dai seama ce circoteca la Sinaia.Chelu o tine pe doamna Maria de mana cu ochii incrucisati de patimi si Nuti o suge pe sub masa.
Eba vorbeste la Europa cu syda ce i-o infige pe la spate.Si ghiortoii de Boc si Videanu se gandesc ce biruri sa mai puna sa o puna de perversiuni ilustra familie prezidentiala cu nadejde si dragoste de tara.
Sa o sugeti BINE!
In chilotii lui Nuti Spaima Puti sunt banii dumneavoastra!
Doamne ajuta!Ceausescu cred ca se suceste in mormant ce vipere a crescut la san.
De Carol, Bratianu, Ferdinand nici nu-mi vine sa mai amintesc ca ar fi blasfemie sa spui ca sunt ancestorii curvarilor penali.
90% din erorile de gandire tin de perceptie.Asa se explica faptul ca un alcoolist curvar hot a putut sa duca de nas 5 milioane de oameni.Singurul lui merit e ca a scos la suprafata banditi ca Videanu Berceanu si gasca de hoti cuibarita in ministere si administratia locala care fura 1 leu pentru basescu si 10 pentru ei, lingai pupincuristi ca boc, curve amarate de la tara care si-o pun cu tot satu pe 2 arginti ca Nuti.In comparative cu mizeria scoasa la suprafata de regimul de jarle al chiorului Nastase si Iliescu sunt niste sfinti.

1 comment:

Simon said...

Lovely blog, thanks for taking the time to share this