Monday, December 28, 2009

Natiunea lupilor-Cap.IV-Cine bea pe datorie se îmbată de două ori
Legionarul inspecta din capul mesei cabinetul proaspat uns de orcile care isi ziceau politicieni: la Finante, Munca si Economie-Contabilul, omul care ii administrase fondurile inca din 1990 cind ramasese cu conturile Securitatii pe Germania ale nimanui si nu stia nici in ziua de azi ce sa faca cu ele, la Aparare-Sapte Cutite, camaradul care il scosese in ’89 pe brate de la Radauti unde se batusera cu unitatile rusesti care voiau sa intre in tara, la Sanatate-Doctorul, proaspat ranit la cap si cu un bandaj imens care ascundea ranile lasate de razbunarea Dinei, la Cultura si Educatie-Raspopitul, cel care le cantase prohodul ortodox camarazilor cazuti in Bosnia pe vremea Legiunii Straine, la Externe-Sarpe, cel care ii organizase traficul cu arme, droguri si obiecte furate in Franta si Italia, la Servicii Secrete si Interne-Miclovan, omul care ii furniza informatiile si ponturile despre locatiile bune de jefuit.
Toti erau sictiriti si nemultumiti de faptul ca trebuisera sa-si lase afacerile ilegale din care scoteau munti de bani pentru “Marea Lovitura” si intrarea in legalitate, dupa cum ii imbrobodise Legionarul.
Contabilul lua cuvintul:
-Maria Ta l-am lasat pe dracu si am dat peste frate-su.Tara asta de sarantoci nu are dupa ce sa bea apa.E datoare vanduta.Toti sint pusi pe furat de la opinca la vladica.Tot ce misca in tara asta s-a smecherit pe 15 miliarde iar banditii au mai furat inca 80 pe datorie, pe care cred ca i-au batut, sunt nicaieri si s-au dus toti la straini.Chioru’ te-a tras pe sfoara, parerea mea e ca ar trebui sa-l tragem in teapa.
-Nu e dracul atat de negru!Hai sa o luam pe rand.Resursele naturale?
-Nada.Totul pe maini straine.
-Ia scrie tu acolo Lege-Articolul 1: Exploatarea resurselor naturale se taxeaza cu 50% care se vor plati in avans pe 3 luni.Persoanele juridice si fizice care au acest monopol vor plati in termen de 5 zile de la promulgarea legii corespunzator cantitatilor realizate in ultimele 3 luni la pretul acestora de pe piata reglementata nationala si internationala ca medie, la data de 1.12.2009.Pensionarii, clasa muncitoare in alianta cu taranimea, curvele, interlopii, bugetarii si afaceristii?
Contabilul se inveseli.Simtea mirosul banilor.
-Fondul de pensii e inexitent, clasa muncitoare si taranime sunt pe cale de disparitie, curvele si interlopii prospera, bugetarii fura tot ce le pica sub mina si unii dintre ei sunt mai bogati ca Ali-Baba si niste lefuri mai mari ca presedintele SUA.Chiorul tau are o avere de 3 ori mai mare decit toate veniturile la care au platit impozit el si neamul lui pina la a 7-a spita.
-Articolul 2: Se infiinteaza Compania Nationala de Drumuri, Poduri si Constructii la care vor fi incadrati toti somerii, interlopii, puscariasii si bugetarii disponibilizati.Echipamentele si instruirea se fac din bani de pe resurse.Se infiinteaza Compania Nationala de Curve care se taxeaza cu 50% din incasarile membrilor.Udrea va fi presedinte si Dina vice si vor finanta din fonduri personale si cei 50% ramasi la dispozitie.Se desfiinteaza toate taxele si impozitele neprevazute de prezenta lege si se va plati 5% taxa la incasarea sau plata fiecarei sume manipulate.Din taxa asta se platesc bugetarii si pensionarii in limita sumei de 1.000 de euro echivalent.Averile pentru care nu s-a platit impozit sau care nu pot fi justificate se confisca si vor fi folosite pentru achizitionarea de teren agricol.Se infiinteaza Compania Nationala Agricola la care vor fi incadrati toti taranii fara mijloace si vor exploata terenurile statului.Se interzice schimbarea destinatiei terenului agricol sub sanctiunea confiscarii averii.Bancile?
-Camatarie si jaf la drumul mare cu complicitatea bancii nationale.
-Art. 3:BNR intra sub administrarea Finantelor.Dobanda de referinta 0.75%.Dobanzile peste 1% la credite, 0.5% la depozite se taxeaza cu 90%.Comisioanele si alte speze percepute de banci 95%.Armata? intreba, intorcandu-se epre Sapte Cutite.
-O gasca de betivi cu prastii, raspunse acesta.
-Art. 4: Armata va fi formata din 15 legiuni cu maxim 2.000 de oameni fiecare, inarmate si instruite cu tehnologie de varf.Fondurile vor fi obtinute din vanzarea dotarilor care nu corespund.Terenurile vor fi directionate catre agricultura.Politia si serviciile?
-Mai mafioti si paraziti decit noi toti la un loc, raspunse Miclovan.
-Art. 5-Politia va fi formata 1 politist la 500 de locuitori, serviciile 2.000 intern, 2.000 extern organizate pe principiul Legiunii.Educatia?Sanatatea?
-Fabrici de analfabeti cu diploma si niste pagani ce ar trebui batuti de 3 ori pe zi, raspunse Raspopitul
-Auschvitz-ul cred ca era mai uman pe linga spitalele noastre, raporta Doctorul.
-Articolul 6-Accesul la educatie si sanatate este gratuit.Se finanteaza din taxele platite de banci.

No comments: