Saturday, November 27, 2010

Traim in eternul maine sacrificand prezentul

Credem ca fericirea sta in credite, iar pozitia sociala in exces de munca si consum. Oamenii sunt prea inocenti sa vada raul, sunt artificial docilizati de scoala, religie si societate sa NU vada raul absolut si lipsisti de arme sa se lupte impotriva acestuia. Exista un lucru mai rau decat oamenii rai ! Ignoranta oamenilor buni!
Secretul creierului si a stapanirii gandurilor si realitatii este cunoscut de foarte putini – unii o fac inconstient, altii invata acest lucru intrat in diverse societati initiatice, dar toti care constientizeaza aceasta realitate in societatea “rationala” bazata exclusiv pe sintagma cauza-efect, acesti initiati conduc lumea si destinele a milioane de ignoranti care se lasa supusi realitatii oferite de societate – sclavi ai perceptiilor superficiale.
Nu stapanirea lumii materiale este cheia, nu puterea – ci libertatea. Unde incepe si unde se termina ierarhia controlului in univers ? In absenta adevarului suprem apar legile si motivele ca justificare a minciunii si exploatarii !
Frica noastra cea mai profunda nu este ca am fi neadecvati. Frica noastra cea mai profunda este ca suntem puternici peste masura. Lumina din noi ne inspaiminta mai mult decat intunericul.
Tu nu esti ceea ce crezi ca esti. Tu esti constiinta infinita avand o experienta in aceasta “Realitate” fizica. Există ceva in tine care este mai splendid decat mintea si corpul tau.
Ai o minte grozava, dar tu nu esti acea minte. Trupul tau este grozav si splendid, dar acesta este doar un vehicul prin care experimentezi viata. Ceea ce esti tu – este cu ceea ce te identifici, dar la cel mai inalt nivel esti constiinta infinita – Cu totii suntem o singura constiinta eterna.

Sursa Informatii: http://eliberareamintii.wordpress.com

1 comment:

Anonymous said...

frumos.:)